• #D088B4
    #D088B4
    200

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers van korte programma's

Op deze pagina is een overzicht van initiatiefnemers (professionals, zzp'ers en vrijwilligers) die aan de slag zijn of binnenkort gaan starten met één of meerdere korte programma's van 'Opvoeden is een gesprek':

 

Plaats: Utrecht

Initiatiefnemers: Carla Landolf

Programma: Ouders en jongeren in gesprek 'Toen en nu'


Plaats: Amsterdam

Initiatiefnemer: Suzan Baldinger

Programma's: Ouders en School / Wij voeden op - Buurnetwerken (aangeboden als workshop bij 'Het Pakhuis voor Onderwijs innovatie': www.hetonderwijspakhuis.nl)

Wat doen we? Het Pakhuis adviseert alle professionals die zich in en om het onderwijsveld bewegen.Van leerkracht tot directeur van ouder tot wethouder. 

Hoe denken we ? Elk kind verdient een ondernemende school met goede leerkrachten die uitgaan van ieders unieke talent. Een school met een breed en veelzijdig onderwijsaanbod en de nieuwste middelen op het gebied van ICT. Een school die vooruitblikt, ambitiegedreven is en kinderen toerust voor de wereld van straks.

Hoe werken we? Vanuit diepe betrokkenheid bij het kind heeft het Pakhuis visie en idee over wat het kind van onderwijsprofessionals nodig heeft . Onze advisering is creatief, vernieuwend en altijd op maat.


Plaats: Amsterdam Zuidoost

Initiatiefnemer: Sheela Vyas

Programma: Jongeren en ouders in Gesprek 'Opvoeden in twee culturen'


Plaats: Gorinchem

Initiatiefnemers: Desiree Kluijtmans / Sabrina Weterings

Programma's: Jongeren en ouders in Gesprek/ Ouders en School / Jongeren adviseren school (aangeboden binnen de eigen praktijk 'Stap Vooruit': www.praktijkstapvooruit.nl)

Het team van Praktijk Stap Vooruit bestaat uit kinder- en jeugdpsychologen en gewichtsconsulenten, die werkzaam zijn in de regio Gorinchem. Bij Praktijk Stap Vooruit kunt u onder andere terecht voor opvoedingshulp, themamiddagen, intelligentieonderzoek, hulp bij het concentreren en hulp bij het afvallen of op gewicht blijven.  Daarnaast bieden zij hulp bij presenteren en geven zij bijles en huiswerkbegeleiding. Voor meer informatie mailen naar info@praktijkstapvooruit.nl .

 

 

 


Plaats: Almelo

Initiatiefnemers: Güler van der Wekken / Jasper Veldhuis

Programma: Ouders en School